Studentenseksuoloog Nicolette Vermeulen, arts-seksuoloog NVVS

Seks gaat niet altijd vanzelf, hoewel die indruk door de media regelmatig wordt gewekt.
Wij merken dat er onder studenten veel vragen leven over seksualiteit en dat er behoefte is aan passende hulpverlening. Zo horen we vragen over:
Pijn bij het vrijen, erectieproblemen, vaginisme, problemen met opwinding, seksualiteit bij ziekte of handicap, seksuele geaardheid, nare ervaringen met seksualiteit in het verleden etcetera.
In onze praktijk is Nicolette Vermeulen werkzaam. Naast haar werk in onze praktijk werkt zij ook in haar eigen praktijk (www.seksuologieamersfoort.nl) en werkt zij bij Sense, seksualiteitshulpverlening voor jongeren tot 25 jaar (www.sense.info)
Ze heeft ervaring met seksualiteitsvragen op alle leeftijden en vindt dat het voor iedereen mogelijk moet zijn op zijn of haar manier optimaal te kunnen genieten van seksualiteit.
Wanneer u vragen heeft of problemen ondervindt bij seksualiteit kunt u bij haar een afspraak plannen via de huisarts of doktersassistente. Meestal zijn 1-5 consulten voldoende om uw probleem op te lossen. Wij kunnen deze consulten van 45 minuten aanbieden voor een speciaal studententarief van 15 euro.
Sinds 2014 worden consulten seksuologie niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. U kunt informeren bij uw verzekeraar of ze wel vanuit een aanvullend pakket worden vergoed maar dit is slechts zeer beperkt mogelijk en alleen in de meestal duurdere pakketten)

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino