Net zoals in een ziekenhuis is er in onze praktijk een gynaecoloog. Waar deze specialist in gynaecologie het verschil in wil maken is de persoonlijke zorg voor jullie als patienten van onze studentenpraktijk. Oftewel je moet wel ingeschreven zijn in onze praktijk.
Voor een eerste consult neemt zij ruim de tijd. Voor een vervolgconsult is dit niet anders.
Iedere vrouw is verschillend en wordt door haar ook individueel behandeld, ook al komen klachten of vragen overeen. Er wordt holistisch gekeken, dat wil zeggen dat zij niet alleen naar de specifieke klacht of vraag kijkt waar je voor komt, maar naar je totaal als mens.
Ze kijkt ook naar aspecten zoals wie je bent en waar eventuele je klachten of vragen vandaan kunnen komen. Op deze manier kan zij een passende behandeling of advies geven om je zo goed als mogelijk te helpen bij je klachten, vragen en anticonceptie.
Als student(e) wil je bij het (eerste) gebruik van anticonceptie graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jou past. Als je als patiƫnt(e) ingeschreven staat in onze praktijk vallen de afspraken, de behandelingen, het maken van een echo en het plaatsen van een spiraal als mogelijke anticonceptie onder huisartsenzorg. Oftewel de behandeling van de gynaecoloog komen niet voor rekening van je eigen risico en kost je dus niks. Je zal echter wel voor je eigen anticonceptie of de spiraal moeten betalen.
Mocht je een afspraak met de gynaecoloog wensen dan kan je bellen met 030-7601301 of emailen naar info@studentenarts.nl.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
24/7 - online afspraak maken via onze website
24/7 - online afspraken maken via planl webapp

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino